miercuri, 20 iulie 2011

Alexandru Zlotea












Stiati ca ultimele date statistice arata ca populatia activa a Romaniei este de 9.700.000 persoane ?




Astfel, daca fiecare din aceste persoane ar dona doar 5 lei, s-ar aduna peste 11.000.000 euro. Iar cu acesti bani ar putea fi salvate multe vieti ...









Alexandru Zlotea are 12 are si este din Brasov. Iar daca nu ar avea tetrapareza spastica, ar fi un copil ca oricare altul, bucurandu-se de jocurile si frumusetea copilariei . Dar soarta a ales pentru el alceva. iar acest lucru nu-l putem schimba, dar putem ajuta la recuperarea lui.


Sa incercam sa nu ramanem indiferenti in fata suferintei semenilor nostri , si sa constientizam faptul ca suntem mai norocosi, dar ca acest lucru se poate schimba oricand. Oricand soarta ne poate deveni potrivnica si putem fi pusi asadar in situatia de a fi nevoiti sa cerem sprijinul celor din jur . Oare abia atunci ne vom da seama ca nu suntem solidari, si ca nici noi la randul nostru, nu am intins mana spre a oferi ajutor celor care au avut nevoie ?





Iar de atunci, Alexandru este mult mai bine si medicii sunt optimisi in privinta recuperarii lui.


Insa pentru a putea pleca la o clinica din strainatate la recuperare are nevoie de ajutorul nostru. Si din pacate din lipsa banilor, Alex a ratat programarea pe care o avea facuta pentru luna martie 2011 .


Haideti sa fim alaturi de el sa-l ajutam ca la programarea din octombrie sa poata pleca la clinica de recuperare .


Contul in care puteti face donatii este RO 66 INGB 0000 9999 0068 2700, deschis la ING Bank pe numele mamei lui alex, Aurelia Zlotea .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu