luni, 16 martie 2009

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit către Asociaţia « Piticot » - Institutul Român pentru ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate
Această redirecţionare nu implică nici un cost financiar din partea dumneavoastră . Însă acest lucru le oferă copiilor bolnavi o şansă la viaţă . Din impozitul total pe care l-aţi plătit deja în anul 2008, acum puteţi redirecţiona 2% din el . Puteţi astfel acum salva o viaţă, alegând să susţineţi Asociaţia Piticot care luptă pentru salvarea copiilor bolnavi .
Formularul declaraţiei 230 se completeaza şi se depune de catre persoanele fizice care au realizat venituri din salarii şi asimilate salariilor în anul 2008 .
Termenul de depunere a declaraţiei 230 este 15 mai 2009 .
Formularul se completează în două exemplare, originalul se depune la organul fiscal în a cărui rază teritorială îşi are domiciliul contribuabilul , iar copia se păstrează de către contribuabil .
Formularul se depune direct la registratura organului fiscal, sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată .
În cazul în care nu cunoaşteţi suma care va fi virată, nu completaţi această rubrică, şi organul fiscal va calcula şi va vira suma cuvenită .

Formularul declaratiei 230 il puteti descarca de mai jos .

Un comentariu:

  1. Anonim1/11/2011

    Copiii bolnavi si spitalizati nu se pot bucura de copilarie in felul in care o fac restul copiilor. Rasul, cantecele, joaca, inocenta, nu mai sunt pentru ei decat amintiri. Mediul in care se afla acestia e unul ostil, concentrat pe suferinta, boala si pe alte aspecte practice implicite tratamentului medical.

    Aici intervin clovnii echipei CliniClowns care ii ajută pe aceşti copii sa uite de boala. De indata ce apar clovnii, saloanele de spital se lumineaza de zambetele copiilor, e un moment magic si tot chinul de zi cu zi este pentru cateva momente dat uitarii...perfuzia se transforma in dusuri hazlii, pansamentul in fluturas, branula intr-o omida...

    Munca noastra este făcuta cu respect si compasiune pentru cei mici si e o munca de echipa din care poti face parte si tu: REDIRECTIONEAZA 2% din impozitul pe venit si ajuta-ne sa dezvoltam Terapia prin zambet! Este alegerea ta sa dai acesti bani statului, sau sa redai copilaria micutilor pacienti! Descarca formularul, completeaza-l si trimiteni-l noua pe mail la adresa a.ciufu@cliniclowns.ro De restul, ne ocupam noi! http://www.cliniclowns.ro/cliniclowns.ro/doilasuta_files/230_2.pdf

    http://www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0

    Mii de zambete si multumiri!

    RăspundețiȘtergere